Ledige stillinger

Selskapet vårt vokser videre og vi ser derfor etter nye talenter som kan styrke vår eksisterende stab. På denne siden har vi derfor samlet alle åpne stillinger som er tilgjengelig nå. Her vil du finne hvilke stillinger vi har åpne, samt hva de forskjellige posisjonene innebærer for en arbeidstaker. 

Ansvarlig redaktør

Som ansvarlig redaktør vil du være ansvarlig for å sikre den redaksjonelle kvaliteten på det innholdet som publiseres på nettsiden vår. Du vil være ansvarlig for å veilede de ulike skribentene, samt godkjenne innhold som skal publiseres etter våre strenge kvalitetskrav. Dette er en utmerket jobb for deg som har et øye for detaljer og elsker jakten på kunnskap.

Kvalifikasjoner: Relevant utdanning innen journalistikk eller produksjon av innhold.

Personlige egenskaper: Gode evner til multitasking og komfortabel med høyt arbeidstempo.

Vi tilbyr: Spennende muligheter til å påvirke innholdet og utviklingen av våre produkter gjennom langsiktige strategier.

Tekstforfatter

Har du en god penn og en genuin interesse for utviklingen av nettsider? Da kan du være tekstforfatteren vi ser etter! Etterspørselen etter innhold øker stadig vekk og vi ønsker derfor å utvide staben vår med ytterligere en skribent.Dette er en rolle for deg som liker å fremstille fakta på en informativ måte. Stillingen er selvgående og du vil jobbe sammen med en ansvarlig redaktør innen de ulike emnene vi henviser til på nettsiden vår.

Kvalifikasjoner: Fordelaktig med utdanning innen journalistikk eller tilsvarende.

Personlige egenskaper: En skarp penn og godt ordforhold.

Vi tilbyr: Konkurransedyktige betingelser og stor kreativ frihet til selv å påvirke innholdet man skal skrive.

Testansvarlig

Er du en godt organisert person som elsker å teste nye produkter? Da kan testansvarlig være drømmejobben for deg. Som testansvarlig hos Nettsidelab vil du være ansvarlig for prosedyrer og rutiner knyttet til testing av nye produkter. Du vil også ha oversyn med de ulike produkttesterne i staben vår.

Kvalifikasjoner: Liker å utvikle systemer og organisering av ny teknologi.

Personlige egenskaper: Gode lederegenskaper og muligheter til multitasking.

Vi tilbyr: Konkurransedyktige vilkår og gode muligheter for videreutdanning.

Produkttester

Har du god erfaring med tester av ulike løsninger som nettsidebyggere og tjenester? Da kan produkttester være en utmerket mulighet for å gjøre en jobb ut av interessen din. Her vil du være ansvarlig for å teste de forskjellige produktene som våre testansvarlig plukker ut for videre anmeldelse. Gjennom denne rollen vil du sitte på første rad hos Nettsidelab og dermed være blant de første til å teste produkter når de kommer til marked.

Kvalifikasjoner: Systematisk og åpen for å teste nye produkter.

Personlige egenskaper: Genuin interesse for teknologi og nysgjerrighet for hvordan nye systemer fungerer.

Vi tilbyr: Spennende muligheter for å teste en rekke ulike produkter, samt konkurransedyktige vilkår i en fleksibel rolle.

Ikke funnet drømmejobben?

Vi er alltid på jakt etter talenter som kan bidra til å gjøre våre produkter enda bedre. Skulle du ikke finne den stillingen du var på jakt etter blant våre ledige stillinger kan du sende inn en åpen søknad til våre redaktører. Vi ønsker alle åpne søknader velkommen, og dersom du har noe å tilføre vårt crew vil vi gjerne høre fra deg omgående! 

Ønsker du sende en åpen søknad til Nettsidelab? Da kan du gjøre dette på en e-post til vår redaksjon gjennom e-posten nedenfor. Vi minner om at vi opplever høyt trykk og har dermed ikke muligheten til å besvare alle e-poster med en personlig tilbakemelding. 

Send søknaden din til: post@nettsidelab.no