Om oss

Hei og velkommen til oss. Det er så gøy at du leser siden vår. Du lurer kanskje på hvem vi er og hva vi gjør? Her skal vi fortelle deg alt om Nettsidelab.no og menneskene bak nettstedet.

Vi er to gode kompiser som startet bedrift sammen. Vi var innom mange forskjellige typer nettsidetjenester i oppstartsfasen. Det har gitt oss mye erfaring med ulike programvarer som man trenger for å starte en bedrift og markedsføre den.

Vår visjon

Vårt oppdrag er å hjelpe engasjerte mennesker få nettsiden eller nettbutikken sin på nett. For oss er det en stor glede å hjelpe nye selskaper å få deres nettside ut til et større publikum. Vi har som mål at alle skal ha muligheten til å starte en vellykket bedrift eller blåse liv i nye prosjekter.

Med våre tips og råd får du alt du trenger for at nettstedet eller nettbutikken din skal bli mer synlig på nett. Det spiller ingen rolle om du er en liten bedrift, engasjert blogger eller du har et prosjekt du brenner for. Hvis du vil starte opp, skalere og markedsføre deg på nett, så er dette virkelig vår greie.

Etter å ha jobbet med utrolig mange bedrifter vet vi akkurat hva som skal til

– Lasse

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Det finnes utrolig mange valg for deg som vil lage og hoste et nettsted eller nettbutikk. Valget blir enda vanskeligere når du skal skaffe deg flere verktøy som for eksempel CRM, epostmarkedsføring og markedsføring på sosiale medier. Det er fordeler og ulemper med hver av dem, og det kan være utfordrende å velge riktig.

Vi kan hjelpe deg med å velge de verktøyene som er best for nettopp deg. Vi har brukt masse tid på å undersøke og teste ut de ulike programvarene. Enda flere timer har gått med på å skrive og faktasjekke artikler om dem. Vi er her for å hjelpe med omfattende anmeldelser og guider.

  • 0+

    År med erfaring

  • 0+

    Nettsider laget

  • 0+

    Prosjekter veiledet

PS: Vi har fortsatt mye mer å gi

Vår historie

Nettsidelab.no ble grunnlagt av to unge venner, Mats og Lasse. Mats har bakgrunn som interaksjonsdesigner, mens Lasse har bakgrunn som forretningsutvikler. De møttes på et felles kontorlandskap for startups og bestemte seg for å starte en bedrift sammen på nett.

Oppstartsfasen var krevende, hvor vi testet utallige programvarer. Heldigvis kommer all denne kunnskapen deg til gode. I dag er vi en liten gjeng med fantastiske mennesker som jobber hver dag for å skape nye og spennende artikler. Vi er her for å hjelpe deg med å lage og markedsføre nettsteder som oppfyller dine behov.

Her på bloggen vår deler vi guider om ulike nettsidetjenester. Vi skriver også om gode tips, triks og ting vi har lært. Det beste av alt er at bloggen vår er gratis for deg. Du trenger ikke å være medlem, og du kan lese alt uten noe kostnader.

Du kan dermed ta det mest informerte valget for deg, basert på våre tester.

All den kunnskapen og erfaringen vi har fått ønsker vi nå å dele med andre

– Mats

Hvordan vi er finansiert

Du lurer kanskje på hvordan vi kan tilby så dyptgående arbeid, men likevel være gratis for deg? Det er fordi vi har henvisningslinker på nettsiden vår. Hvis brukere kjøper noe etter å ha klikket seg videre gjennom disse linkene så tjener vi penger.

La oss si at du leser en anmeldelse av Squarespace hos oss og klikker deg videre til dem. Du registrerer deg for en gratis prøveperiode. Dersom du er fornøyd og bestemmer deg for å bli kunde, mottar vi en godtgjørelse fra Squarespace. Du blir ikke belastet for dette på noe som helst vis. Og prisen hos Squarespace er den samme som om du ikke hadde klikket gjennom våres link.

Det var oss

Takk for at du er her. Det er støtten fra våre lesere som driver oss videre. Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger, send oss gjerne en e-post. Vi blir bare glad for å høre fra deg. I mellomtiden kan du lese mer på bloggen vår for å holde deg oppdatert på nye artikler. Og du, det ville har vært fantastisk om du deler artikler på Facebook eller andre sosiale medier. Det betyr utrolig mye for oss når leserne våre hjelper oss med å nå ut til flere. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å skape en fantastisk nettbedrift sammen med deg!