De 14 beste malene hos Wix (2024)

En viktig grunn til at mange velger å bruke en nettsidebygger som Wix er det utrolige utvalget maler de kan tilby. Nå vil du riktignok finne maler hos Squarespace, Weebly og andre nettsidebyggere også, men ingen av dem kan vise til det samme utvalget som Wix har. Imponerende nok kan Wix tilby mer enn 800 ulike maler, så her finnes det absolutt noe for alle. 

Ulempen med et så stort utvalg er at det kan være vanskelig å finne frem til de beste malene når du skal lage nettside. Vi har derfor valgt å trekke frem noen av de beste malene hos Wix som inspirasjon for deg som skal lage en Wix side.

Det tilføres stadig nye maler til Wix sin plattform – og vi har selvfølgelig tatt en titt på noen av de beste malene du finner i utvalget nå. Videre finner du en liste over de Wix malene våre redaktører anser som de absolutt beste for deg som skal lage en ny nettside i dag. 

Les videre for å finne inspirasjon til din neste nettside! 

Beste maler hos Wix du kan bruke i dag

I et utvalg på mer enn 800 alternativer kan det være vanskelig å finne alle de beste, men vi har gjort et iherdig forsøk! Ta derfor en titt på listen vår og se om en av disse er perfekt for ditt neste prosjekt.

logo

Best for de aller fleste

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøkkelinfo

Pris fra: Gratis

Gratis prøveperiode: Ja

Hva vi liker med Wix

Wix er en svært allsidig plattform med forskjellige abonnement i ulike prisklasser og med svært god kundestøtte. Derfor er vanskelig å si hvem Wix passer best for, da de aller fleste vil finne et abonnement som passer dem. Erfarne designere er muligens de eneste som savner flere designmuligheter. Plattformen lar deg lage en responsiv nettside selv som engasjerer og konverterer, takket være ferdige maler og brukervennlig dra-og-slipp funksjon.

Fordeler

  • star iconMange ulike abonnement
  • star iconMulighet for nettbutikk
  • star iconMulighet for blogg
  • star iconDra-og-slipp funksjon
  • star iconSkalerbar for bedrifter i vekst
  • star icon50% RABATT Utvalgte Wix Premium-abonnementer

Ulemper

  • star iconKan bli kostbart ved mange plug-ins
  • star iconTar litt tid å bli kjent med designverktøyene
  • star iconIkke optimal for et stort nettsted (flere enn 100 sider)

1. Personal style Blog

Ser du etter en perfekt mal til en blogg vil Personal style Blog være utmerket. Dette er et minimalistisk design gir mye plass til innholdet ditt. Her kan du enkelt skrive dine egne innlegg, legge til bilder og lage en stilig nettside på bare noen få minutter. Start ditt neste blogg eventyr i dag med denne enkle malen. 

2. Film Coming Soon

Uansett om du trenger en nettside for et skoleprosjekt, eller bare vil lage din egen film – så vil dette være et perfekt utgangspunkt. Denne malen fra Wix lar deg opprette en profesjonell presentasjon av prosjektet ditt som selv Steven Spielberg ville vært sjalu på. Gi prosjektet en verdig presentasjon ved å lage en egen nettside i Wix nå. 

3. City Hostel

Noe av det vi elsker med Wix er at du også kan finne et stort utvalg profesjonelle maler for virksomheter, slik som denne malen for et hostel. Her får du alt det nødvendige inkludert booking, sosiale knapper og tilrettelegges for SEO. Med andre ord er dette alt du trenger for å lansere ditt eget hotell med en avansert nettside. Du må riktignok fortsatt ha et hotell, men du slipper i det minste tenke på nettsiden din. 

4. The Food Feed

Det er få nisjer som er like populære som mat på nett, og her tilbyr The Food Feed en utmerket mal for nettopp dette. Denne malen lar deg promotere ulike menyer, dele dine sosiale medier og ikke minst publisere innhold på en ryddig måte. Alt du trenger for å lage din egen virksomhet eller bare dele en genuin interesse for god mat! 

5. The Artist

Ønsker du å lage din egen nettside for å promotere arbeidet ditt, men vet ikke helt hvor du skal starte? The Artist er en stilig mal fra Wix som er spesielt utviklet for deg som vil promotere eget arbeid, en utstilling eller noe annet fargerikt på nett. Siden er lagt opp med flere underliggende sider, så her kan du enkelt sette opp akkurat det du ønsker selv. Alt er selvfølgelig justerbart i Wix sin editor. 

logo

Best for de aller fleste

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøkkelinfo

Pris fra: Gratis

Gratis prøveperiode: Ja

6. Online Meditation Classes

Yoga er i vinden om dagen, men det å lage en egen nettside er alt annet enn avslappende. Imidlertid var det slik før. Nå kan du lage din egen profesjonelle nettside for et yogakurs eller lignende med denne elegante malen fra Wix. Alt du trenger gjøre er å endre bilder og tekst til det du ønsker, så kan du raskt og enkelt publisere den. 

7. Dietician 

Er du ernæringsfysiolog eller ønsker å veilede andre i bedre matvaner? Da vil Dietician være et utmerket tema å benytte seg av. Her får du ikke bare en stilig nettside med behagelig farger, men også integrert Wix Booking og sign-up funksjonalitet som lar kundene dine registrere seg, booke en avtale og se de forskjellige pakkene du tilbyr. 

8. Bakery Website

Brenner du for å lage ferske bakevarer, men mangler et sted å promotere det? Eller kanskje du ønsker å dele oppskrifter med dine trofaste følgere? Da vil Bakery Website malen fra Wix være et godt utgangspunkt. Denne er utformet spesielt for deg som driver med bakevarer, men det elegante designet av nettsiden kan også tilpasset til annen matlaging. Den elegante nettsiden lar deg promotere forskjellige produkter uten at siden blir full av innhold. 

9. Online Fitness Program

En side dedikert til trening bør være full av motivasjon – og det er akkurat det Online Fitness Program er. Denne malen er laget i enkle farger, men til gjengjeld har den flere strategiske plasseringer av bilder og videoer du kan skifte ut. Du vil også finne integrert Wix Booking som lar kundene dine selv booke en time for veiledning eller trening. 

10. Fitness Trainer 

Siden vi allerede er inne på dette med trening, så er det plass til Fitness Trainer malen også. Dette er en stilig template fra Wix spesielt utviklet for personlige trenere slik at du kan promotere produktene dine på nett. Denne har ingen Wix Booking integrasjon, men den har en stilig ‘kontaktside og egen innlogging for medlemmer. Perfekt for deg som vil utvide følgerskaren din fra sosiale medier eller promotere tjenesten din til nye kundegrupper. 

11. Writer Portfolio 

Er du frilanser og ønsker en enkel nettside for å promotere arbeidet ditt kan Wix by på dette også. Her er Writer Portfolio et utmerket eksempel på nettopp dette. Denne malen lar deg fremstille tilbakemeldinger fra tidligere kunder, promotere ditt siste arbeid med integrerte kjøpslinker og eventuelt en kalender for ulike arrangementer. Malen er stilren, men har fortsatt plass til en mengde informasjon – så her kan du enkelt få en god nettside på plass for virksomheten din. Spesielt godt egnet for frilansskribenter som vil utvide porteføljen sin med en seriøs nettside. 

12. Subscription Box Company

Har du tanker om å lansere en abonnementstjeneste, men mangler nettside? Da kan subscription Box company være en god mal for deg. Denne Wix malen er skreddersydd for pakkeselskaper der det er viktig å promotere bestemte produkter. Det kan være at du skal starte en bokklubb, abonnement på kaffekapsler eller noe helt annet som kundene mottar hjem i posten. Uansett hva det måtte være – så vil du få en stilig nettside ved hjelp av denne malen. 

13. Event Planner website

Er du organisert og klar for å starte din egen virksomhet, men vet ikke helt hvordan du lager en nettside? Da kan du starte med Event planner template fra Wix! Her får du en fiks ferdig nettside som du enkelt kan skifte ut bildene og liste opp dine egne tjenester. På denne måten kan du lansere siden din på bare noen få strakser og deretter fokusere på det viktige – nemlig kundene dine. 

14. Travel Blog 

Wix har lenge vært kjent som en utmerket plattform for blogging – og her finnes det også en rekke fantastiske maler. En av disse er Travel Blog som lar deg promotere en rekke visuelle bilder kombinert med tekst og innlegg. Uansett om du ønsker å skrive reisebrev eller bare dele de siste bildene fra nye eventyr vil dette være en utmerket template for deg. Du kan også integrere sosiale medier, så her er det gode muligheter på tvers av kanaler. 

logo

Best for de aller fleste

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøkkelinfo

Pris fra: Gratis

Gratis prøveperiode: Ja

Hvorfor bør du velge en Wix mal?

Skal du lage din egen nettside kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte, og derfor velger mange en nettsidebygger slik som Wix. Imidlertid kan det ofte være krevende å lage en nettside helt fra bunnen av, og da forsvinner litt av hensikten med slike verktøy. Derfor har de utviklet et enormt utvalg med ferdige maler som du kan slenge rett inn i redigeringsverktøyet deres. 

På denne måten kan du velge en side du liker, og deretter bare gjøre de nødvendige endringene for å personalisere den slik du måtte ønske. Da slipper du tenke på rammeverk, programmering og alt annet komplisert som ellers er knyttet til det å opprette en egen nettside. Du fokuserer på det som besøkende blir møtt av, så får du en stilig og profesjonell nettside raskt og enkelt. 

Oppsummering

Med over 800 ulike maler kan det være vanskelig å vite hvilken du bør velge hos Wix. Derfor har vi forsøkt å gjøre det litt enklere ved å fremheve noen av de mest populære på denne siden. Her kan du hente inspirasjon fra en rekke ulike bransjer og forhåpentligvis finne den som treffer akkurat deg. 

Når du har funnet den malen du vil jobbe videre med, så trenger du bare åpne Wix og laste den inn i editoren. Deretter kan du fritt endre farger, layout og innhold akkurat slik du selv måtte ønske – enklere måte å lage en profesjonell nettside på må du nok lete lenge etter! 

Om Lasse

Lasse har lang erfaring som forretningsutvikler. Etter å ha vært helt sentral i utviklingen og oppstarten av en rekke forretninger/nettportaler, har han plukket opp en haug med tips. Nå er målet til Lasse å dele all den kunnskapen han har plukket opp på veien.